Roulette strategie

Het voordeel van online Immersive Roulette spelen is toch wel dat je makkelijker voor de winst kunt gaan als je zou denken. Door gebruik te maken van een roulette strategie gaan je kansen op winst immers direct naar boven. Waar je bij een fysiek casino in de gaten gehouden kan worden door dealers en camera’s is dit online vanzelfsprekend niet het geval. Wil je een roulette strategie toepassen? Dan is het heel eenvoudig om zelf op papier wat statistieken bij te houden. Vooral bij de wat ingewikkelde roulette strategieën is dit aan te raden. Welke systemen er allemaal bij live Immersive roulette toe kunnen worden gepast? Dat vind je onderstaand terug in ons overzicht.

 

Martingale roulette strategie

Martingale roulette strategieHet meest gebruikte en bekende systeem dat als roulette strategie gebruikt wordt is toch wel de Martingale strategie. Als je volgens dit systeem gaat spelen ga je uit van een vaste inzet op een vaste kleur. Kies je bijvoorbeeld iedere speelronde voor zwart? Dan blijf je daarbij en zal je dus niet wisselen. Het meest belangrijke is om jezelf aan een vaste basisinzet te houden. Wanneer je start met € 2 euro zal je ook daarbij moeten blijven. Zet je dit geld in en verlies je? Dan verdubbel je de inzet net zolang tot er een winst gevormd wordt. Bij een enkele winst zal in dat geval iedere voorgaande inzet terug worden gewonnen. Onthoud daarbij wel dat je na een winst uit dit voorbeeld altijd weer met de basisinzet van € 2 euro zal moeten gaan spelen.

 

Labouchere strategie spelen

Labouchere roulette strategieEen iets wat ingewikkelder systeem, maar zeker goed toe te passen is de Labouchere strategie. Als je deze roulette strategie gaat gebruiken moet je een winstdoel voor jezelf bepalen. Zeg dat je in een serie een bedrag van € 15 euro wilt winnen. Op basis daarvan vorm je een getallenreeks, die uiteindelijk je inzetten zullen bepalen. Kies als vaste kleur rood en gebruik bijvoorbeeld de reeks 2, 4, 5, 2, 2. Om te beginnen speel je de twee buitenste nummers bij elkaar als inzet. In dit geval begin je dus met € 4 euro. Bij winst streep je beiden getallen af en bij verlies voeg je 4 toe aan de reeks. Dit doe je net zolang totdat alle getallen weggestreept zijn, waarna het winstdoel behaald zal zijn.

 

Fibonacci strategie toe gaan passen

Fibonacci roulette strategieNet als de hierboven genoemde Labouchere roulette strategie kent ook de Fibonacci strategie een reeks van getallen. Belangrijk daarbij is dat de reeks samengesteld wordt aan de hand van je basisinzet. Elk volgende getal is de twee voorgaande bij elkaar opgeteld. Als je begint met een basis van € 2 euro wordt dit bijvoorbeeld 2, 2, 4, 6, 10, 16, 26, 42, 68. Elk getal staat gelijk aan een bedrag dat gespeeld moet worden op kleur. Ook hierbij geldt weer dat je op een vaste kleur moet spelen om de strategie zo goed mogelijk toe te passen.

 

Mathoulette strategie voor roulette

Mathoulette roulette strategieDe Mathoulette roulette strategie is zeker bijzonder en goed toe te passen bij Immersive roulette. Als je met dit systeem gaat spelen zet je niet in op kleur, maar op een reeks getallen. Zo kies je allereerst voor de 1st 12 en 3rd 12. Verder speel je een fiche van € 1 euro op 14 / 17 en op 20 / 23. Bij het gebruik van de Mathoulette strategie zet je op de vakken met 12 nummers een bedrag van € 3 euro per stuk in. Het totale bedrag van inzet per ronde komt hiermee op € 18 euro.

 

Pivot strategie gebruiken

Pivot roulette strategieDe laatste strategie die we voor het gebruik bij Immersive Roulette zeker uit willen leggen is de Pivot strategie. Bij dit systeem wordt er uitgegaan van een natuurwet. Deze stelt dat in een reeks van 36 getallen slechts 24 nummers zullen verschijnen. Dit wil dus zeggen dat er op de cilinder een aantal keer dubbele nummers in de reeks voor zullen komen. Als je met de Pivot strategie wilt spelen zal je eerst gratis bij Immersive Roulette mee moeten kijken en de speeltafel moeten observeren. Zodra het eerste nummer dubbel valt ga je daar op inzetten. Het is immers waarschijnlijk dat deze binnen 36 beurten nogmaals gaat vallen. Mocht je het willen? Dan is het ook zeker goed mogelijk om op meerdere Pivot nummers tegelijk te spelen. Belangrijk is dan wel dat je goed bijhoudt hoe lang je al op een nummer aan het gokken bent.

 

Beste roulette strategie

Veel mensen vragen ons welk systeem nou gezien moet worden als de beste roulette strategie. Dat hangt eigenlijk geheel af van je eigen wensen en kennis. In het algemeen kunnen we toch wel zeggen dat we de beste roulette strategie terugvinden in het Martingale systeem. Als je nog geen ervaring hebt met online gokken is hier immers ook eenvoudig mee te spelen. Wil je een strategie uitproberen om voor jou de beste roulette strategie te kunnen bepalen? Kies dan voor een gratis Europees roulette speeltafel. Zo kun je met virtueel geld de uitwerking van een systeem zien en deze later op Immersive Roulette voor geld toe gaan passen.